"En midsommarnattsdröm" - ny musikal på KLIV-teatern?Vara eller inte vara? Finnas eller inte finnas? Dröm eller verklighet? Verkligheten har överträffat drömmen!

TACK KLIV-teaterns medarbetare för glädje och lust, kreativitet, respekt och hänsyn, för tålamod och positivt tänkande, bjudande impulser, förslag och handlingar under repetitioner och praktiskt arbete!

TACK alla som hjälp till med omkringarbete, snickrat, målat, sytt, kokat kaffe, fixat loger, hängt ljus, städat, fotat, skrivit och sminkat'

TACK till Hanna som kom till oss med ungdomlig kraft, full av smittande energi, roliga och oförutsägbara infall, men också med stort allvar i det galna Sällan har repetitionsarbetet varit så inspirerande!

TACK till Bernt som satt färg på teatern i en lekfull och lätt scenografi och med fantastiska kostymskisser!

TACK till Hertha för sagolik sminkning och Per för ljuset!

TACK till Lasse för musik och sång, för poetisk och lekfull översättning som gjorde
Shakespeares ord och tankar till våra!

Men utan att enskilda personer i vår omgivning med sådan generositet givit oss sitt stöd hade vår Midsommarnattsdröm blivit en helt annan dröm.

Tusen TACK till Louise och Harald Ekman för den stora och avgörande penning-gåvan. "Vi förstår att det gäller här och nu.
Kan ni gå gå vidare om vi gör så här?"
Det gjorde vi...
Och nya gåvor fick vi. Torbjörn Nolkrantz kom med idén om ett konstlotteri .
Aldrig kunde vi ana att vi skulle få ett sådant stöd! Av alla de över trettio konstnärer som tillfrågats har inte en enda sagt nej! Det är en kulturmanifestation som överträffar det mesta!

Med stolthet, ödmjukhet och stor tacksamhet kan KLIV-teatern än en gång bjuda på en nyskriven svensk musikal.

Låt kulturen leva också i glesbygd! Den inte bara behövs -den är nödvändig!

VÄLKOMMEN !

Biggan Dahlberg, teateransvarig